Noodle wok met kipdijfilet

met mini komkommer

25 - 30 minuten

Bereiding

  1. Breng een pan water aan de kook voor de udonnoedels. Kook de udonnoedels volgens de instructies op de verpakking. Giet af en spoel na met koud water om plakken te voorkomen.  
  2. Snijd de rode paprika in reepjes. Snijd de rode ui in partjes. Borstel de champignons schoon en snijd in kwarten. Snijd de mini komkommer in reepjes.           
  3. Snijd de kipdijfilet in blokjes en breng op smaak met peper en zout. Verhit olie in een ruime koeken- of wokpan. Bak de kipdijfilet blokjes 2-3 min op middelhoog vuur.        
  4. Voeg vervolgens de rode ui, paprika en de champignons samen met de knoflook (uitgeperst) toe aan de pan met de kipdijfilet en bak 4-6 min.
  5. Voeg de woksaus toe aan de groenten en de kip en roer vervolgens ook de udonnoedels door de saus heen. Verhit kort en verdeel dan over de borden. Serveer direct.

Wat we sturen

Ingrediƫnt 2 personen 4 personen Eenheid
Udonnoedels 150  300 gr
Kipdijfilet 200  400 gr
Rode paprika 2 st
Champignons 200 400 gr
Mini komkommer 1 2 st
Knoflook 1 2 st
Rode ui 1 2 st

Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediƫnt
2 personen
4 personen
Eenheid
Teriyakisaus of andere woksaus naar smaak
4
8
el

Kookgerei

Kookpan, Wokpan of Koekenpan

Allergenen

Gluten*
*Kan sporen van andere allergenen bevatten