Zomer stamppot

met Italiaanse kaas en hazelnoten

30 - 35 minuten

Bereiding

  1. Breng een pan met ruim water en een snufje zout aan de kook. Schil de aardappels en snijd ze in gelijke stukken. Kook de aardappels in 15-20 minuten gaar. 
  2. Halveer intussen de cherrytomaten en rasp de Italiaanse kaas. Verwarm een droge koekenpan op middelhoog vuur en rooster de hazelnoten. 
  3. Giet ze af en stamp ze fijn met een klontje boter en een scheutje melk. Breng op smaak met peper en zout. Roer de Italiaanse kaas erdoorheen zodat deze smelt. 
  4. Schep als laatste de rucola erdoor en garneer met de hazelnoten. Eet smakelijk! 

Wat we sturen

Ingrediƫnten 2 Personen 4 Personen
Aardappels 600 g 1200 g
Cherrytomaten 250 g 500 g
Italiaanse kaas* 2 blokjes 4 blokjes
Hazelnoten 30 g 60 g
Rucola 50 g 50 g

Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediƫnten 2 Personen 4 Personen
Boter 1 el 2 el
Melk scheutje scheutje

Kookgerei

Kookpan, koekenpan