Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt Versh?

  Versh is een flexibele abonnementsservice voor maaltijdpakketten. Elke week krijg je verrukkelijke verse ingrediënten en de lekkerste recepten voor een eerlijke prijs, rechtstreeks bij je thuisbezorgd. Elke maaltijd wordt geleverd met eenvoudig te volgen online instructies die jou in een echte chef-kok zullen veranderen. Geen zorgen, wij zijn super flexibel! Je kunt een week overslaan of je abonnement opzeggen tot 8 dagen voordat je volgende bezorging gepland staat.

   

 • Is Versh wat voor mij?

  Versh is gemaakt voor mensen die van vers en zelfgemaakt eten houden maar niet teveel willen betalen. We weten dat je veel te doen hebt dus wij zijn er om je avonden makkelijker te maken door de beste recepten en ingrediënten bij je thuis te leveren. Voor een betaalbare prijs.

 • Waarom zou ik Versh kiezen boven de andere maaltijdboxen?

  We bieden verrukkelijke maaltijden voor een voordelige prijs

  Terwijl maaltijdpakketten normaal gesproken worden geassocieerd met een hoog prijskaartje, is dit bij Versh niet het geval. Wij bieden de laagste prijs vergeleken met andere maaltijdboxen. 


  Wij besparen uw geld

  De ingrediënten worden in de juiste porties geleverd. Zodat je niet de voordeelverpakkingen hoeft te kopen (waar uiteindelijk toch de helft van overblijft) om zo goedkoop mogelijk uit te zijn.


  We sturen ingrediënten van de hoogste kwaliteit

  We werken samen met nationaal erkende leveranciers die ervoor zorgen dat onze ingrediënten vers en van hoge kwaliteit zijn.

   

  We besparen u tijd

  We weten dat in eenvoud de grootste kracht ligt, daarom focussen we ons erop om jou te helpen een heerlijk diner op tafel te zetten in simpele stappen. Al onze recepten zijn gemakkelijk te koken zonder dat je hiervoor lang hoeft voor te bereiden.

 • Waarom kost Versh minder dan alle andere maaltijdboxen?

  Bij Versh kunnen wij een goedkopere maaltijdbox aanbieden doordat we onze processen slim en efficiënt hebben ingericht. Zo bieden wij een vast en seizoensgebonden menu, digitale receptkaarten, eenvoudige maaltijden en vragen wij om een aantal producten thuis uit de voorraadkast te halen. Zo kunnen we niet alleen een goedkopere box aanbieden maar verminderen we ook nog eens de hoeveelheid verpakkingsmateriaal!

 • Hoeveel kost het?

  De 3-daagse box voor 2 personen kost €35,85,- en de 4-daagse box kost €40,95,-. De 3-daagse gezinsbox voor 4 personen (voldoende voor een gezin met twee volwassenen en drie kinderen) kost €54,00,- en voor 4 dagen betaal je €63,00,-. Je kunt dus al met ons mee eten vanaf €3,95 per persoon inclusief bezorging.


  Als je voor de eerste keer of met een kortingscode besteld, is de geldige prijs natuurlijk de kortingsprijs die je ziet bij het uitchecken.

 • Wat zit er precies in elke box?

  Wij bezorgen de ingrediënten om 3 of 4 heerlijke gerechten te maken! Zelf hoef je alleen nog maar enkele basis ingrediënten thuis uit je voorraadkast halen. Dit zijn producten die je veelal toch al thuis in de kast hebt staan zoals olijfolie, azijn, sojasaus, ketjap, bouillonblokjes, honing, basisspecerijen en zout en peper.

 • Wanneer wordt mijn box geleverd?

  De box wordt geleverd op maandag tussen 17.00 – 22.00. Bestellen voor maandag kan tot de dinsdag ervoor 23:59. Je ontvangt op de dag van levering een bericht van de bezorgdienst met een tijdsindicatie.

  Je kan de box gemakkelijk een weekje overslaan mocht je dit willen. We hebben Versh zo ontworpen dat je zelf kan kiezen wanneer je de box wilt ontvangen of niet.

 • Welk kookgerei heb je nodig?

  Voor de gerechten van Versh moet je beschikken over een kookpan, koekenpan, ovenschaal, een mes en snijplank. Bepaalde recepten hebben soms ook een dunschiller, aardappelstamper, vergiet of aluminiumfolie nodig.

 • Niet het antwoord gevonden wat je zocht?

  Neem contact op via onze contactpagina.